Υλικά 1 πακέτο σιμιγδάλι χονδρό1 πακέτο βούτυρο [βιτάμ]Σιρόπι1+1/2 φλιτζάνι ζάχαρη4 ποτήρια νερόσταγόνες καραμέλας [στα σούπερ μάρκετ ]Σάλτσα σοκολάτας125 ml νερό100 γραμ. ζάχαρη50 γραμ.κακάοΕκτέλεση Ροδιζουμε το σιμιγδάλι με το βούτυρο ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά.Παράλληλα σε μια κατσαρόλα έχουμε λιώσει την ζάχαρη στα 4 ποτήρια καυτό νερό.Ρίχνουμε το ζαχαρόνερο στο σιμιγδάλι και τις σταγόνες καραμέλας και ανακατεύουμε συνέχεια μεχρι να απορροφήσει όλο το ζαχαρονερο.