ψητό χταποδάκι, ξυδάτο το ξυδάτο χταποδάκι το φτιάχνω με τρεις τρόπους .- το βράζω σε κατσαρόλα , χωρίς νερό , μόνο με λευκό κρασί και αρκετό ξύδι.το βγάζω στεγνό από την κατσαρόλα και το κόβω κομμάτια, με λαδόξυδο και ρίγανη πάνωή- το βράζω σε κατσαρόλα , χωρίς νερό , μόνο με λευκό κρασί και αρκετό ξύδι.κατόπιν, το λαδώνω λίγο και το ρίχνω πάνω σε καυτή σχάρα, γιά να τσικνίσει ψητόή- το φτιάχνω ψητό, καθώς παρακάτω :αλείφω με τα χέρια μου το χταπόδι με λάδι, ρίχνω ρίγανη και αρκετό πιπέρι.(ίσως ένα απ' τα ατού αυτής της συνταγής να είναι το πιπέρι...)το τυλίγω αεροστεγώς σε λαδόκολλα, με προσ