Παραδοσιακή από Φάρσαλα ΥλικάΕνάμιση λίτρο νερό,αλάτι,1 γιαουρτάκικαλαμποκάλευρο ή αλεύρι σκληρό ( ότι θέλουμε) όσο πάρει να γίνει πηχτός χυλόςΤι κάνουμε Αδειάζουμε το μισό χυλό σε βουτυρωμένο ταψί και τον απλώνουμε να πάει παντού. Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ετοιμάζουμε και τα λάχανα τα οποία είναι500 γραμ σπανάκι,3 πράσα,1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα,1 ματσάκι τσουκνίδα1 ματσάκι σέσκουλο, τριμμένα πλυμένα και στραγγισμένα καλάΤα βάζουμε σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε αλάτι,μισό κιλό τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι,1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο και μισή κούπα λάδι.Ανακατεύουμε