καλαμάρια γεμιστά, ψητάphotosερασι τέχνηςμιλήσαμε κι άλλοτε γιά γεμιστά καλαμάρια.σήμερα η συνταγή είναι διαφορετική. κάνουμε άλλη γέμιση και άλλο ψήσιμο. παίρνουμε καλαμάρια ή θράψαλα, όχι πολύ μικρά, τα καθαρίζουμε, τους βγάζουμε και το εσωτερικό κοκκαλάκι, τα πλένουμε.τα πιπερώνουμε εσωτερικά και τα γεμίζουμε με τυρί φέτα, κομμάτια φρέσκιας ντομάτας και, αν θέλουμε, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή δυόσμο.κλείνουμε καλά το άνοιγμά τους με μιά γερή οδοντογλυφίδα.σε αυτήν τη φάση, αν θέλουμε να τα ψήσουμε στη σχάρα, στα κάρβουνα ή στο γκρίλ, τα λαδώνουμε απ' έξω καλά με το χέρι μας και τα βάζουμε