ζυμαρικά 500 γρ.χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο 4κρεμμύδια ξερά ροδέλες 3μπαλσάμικο 2 κ.σ.ζάχαρη 2 κ. γ.θυμάρι 1κ.γ.ελαιόλαδοπαρμεζάνα τριμμένηαλάτιπιπέριΒράστε τα ζυμαρικά "να κρατάνε". Αλατοπιπερώστε και σοτάρετε σε ελαιόλαδο τα χοιρινά φιλέτα. Αφήστε τα σε μέτρια θερμοκρασία να πάρουν ενα χρυσό χρώμα και από τις δυο πλευρές. Όταν είναι έτοιμα, βγάλτε από το τηγάνι και αφήστε τα κατά μέρος. Βάλτε λίγο ελαιόλαδο ακόμα στο τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν διάφανα και μαλακά.