ογκρατέν θαλασσινών- κλασική συνταγή της Γαλλικής κουζίνας -photosερασι τέχνης.Έχουμε και παλαιότερα αναφερθεί σε ογκρατέν θαλασσινών. Αυτή εδώ η συνταγή έγινε με φιλέτα του ψαριού, που ονομάζεται "παγκάσιους".Μπορούμε φυσικά να χρησιμοποιήσουμε και φιλέτο άλλων ψαριών, όπως επίσης μπορούμε να αναμείξουμε μέσα και γαρίδες ή χτένια κ.τ.λ. Ξεκινάμε κάνοντας μιά προετοιμασία στα υλικά μας.Πάνω σε μία σανίδα κοπής βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού και με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε σε χοντρούτσικα κομμάτια.Τα αφίνουμε γιά λίγο στην άκρη. Ετοιμάζουμε λαχανικά, γιά να φτιάξουμε σύντομα έναν αρωματικό