Jump to Navigation

Φθινοπωρινή σούπα κουλοκύθας-Autumn pumpkin soup

up
243 users have voted.
Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει διάφορους πειραματισμούς με την πορτοκαλιά κολοκύθα, ένα από αυτούς είναι και αυτή η σουπίτσα, με έντονο το άρωμα της καπνιστής πάπρικας. Είναι νοστιμότατη και ελαφριά! Τη σερβίρισα στα υπέροχα ποτήρια που μας έστειλε το κατάστημα Ζούλοβιτς , ένα κατάστημα που μπορείς να βρεις προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας σεπροσιτές τιμές!Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Υλικά: 2φλ κολοκύθα 1 ξερό κρεμμύδι 1κσ καπνιστή πάπρικα 1/2φλ φρέσκο γάλα 2κσ ελαιόλαδο 1/2φλ νερό αλάτι Εκτέλεση:
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φθινοπωρινή σούπα με γλυκοπατάτα και πορτομπέλλο με άρωμα δυόσμου-Autumn sweet potato portobello mint scented soup

(nostimia.blogspot.gr)
up
269 users have voted.
 Γεια σας,αγαπημένοι μου φίλοι! Τώρα που μπήκε το φθινόπωρο μου αρέσει να φτιάχνω σουπίτσες. Είναι ένα γρήγορο, πανεύκολο θρεπτικό πιάτο που αφήνει τη φαντασία να οργιάσει, να παίξει με συνδυασμούς υλικών και να καταλήξουμε σε ένα εύγευστο και υγιεινό αποτέλεσμα! Τη γλυκοπατάτα σπάνια τη χρησιμοποιώ, αδίκως γιατί και νόστιμη είναι, και υπέροχο χρώμα έχει. Πολλά φιλιά! Υλικά για 2μερίδες:

Η απόλυτη καλοκαιρινή βελουτέ σούπα με κόκκινες φακές-Summery creamy red lentil soup

(nostimia.blogspot.gr)
up
327 users have voted.
Καλό μήνα, καλοί μου φίλοι! Η σημερινή συνταγή έχει γίνει από τις αγαπημένες μου φέτος το καλοκαίρι! Μου την έφτιαξε ο πολυαγαπημένος μου και χρυσοχέρης Νίκος με τα χεράκια του και αμέσως το ερωτεύτηκα αυτό το θρεπτικό και πεντανόστιμο πιάτο. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απολαμβάνετε τις φακές και μες στο κατακαλόκαιρο!

Καροτόσουπα με κάστανο και άρωμα φασκόμηλου-Carrot chestnut sage soup

(nostimia.blogspot.gr)
up
260 users have voted.

 Ο χειμώνας ενδείκνυται για ζεστά φαγητάκια. Τι καλύτερο από ένα πιάτο μοσχομυριστή σουπίτσα γεμάτη θρεπτικά συστατικά; Χρώματα κι αρώματα όμορφα συνδυασμένα σε ένα κατεξοχήν χειμωνιάτικο πιάτο που σκαρφίστηκα πριν λίγες μέρες. Καλή σας όρεξη!
Υ.Γ. επειδή το φασκόμηλο έχει πολύ έντονο άρωμα, μην χρησιμοποιήσετε πολλά φύλλα, γιατί θα υπερσκιάσουν τη γεύση των υπόλοιπων υλικών!



Main menu 2

1 | by Dr. Radut