Υλικά :1 πακέτο φύλλο κρούστας200 γρ βούτυροτυρί φέταμυζήθρα ανάλατη και άπαχηανθότυρο3 αυγά.Έκανα και έναν χυλό με 2 ποτήρια νερό, 2 ποτήρια αλεύρι και μισό ποτήρι λάδι.Σε ένα ταψί έβαλα ένα φύλλο κρούστας, το άλειψα με βούτυρο και άπλωσα επάνω μερικές κουταλιές από τον χυλό. Συνέχισα εναλλάξ αυτή την διαδικασία σε 6 φύλλα. Έβαλα την γέμιση ( στο φύλλο της γέμισης δεν βάζω χυλό ) και συνέχισα με τα υπόλοιπα. Στο τέλος βουτύρωσα καλά , άπλωσα παντού χυλό και έκοψα σε κομμάτια.Έψησα στον αέρα , στους 170 για 1 ώρα και 10 λεπτά . Mina Sarrh- "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ". ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ