Σπάλα χοιρινή με πατατούλες στη γάστρα !!!Υλικά1 κιλό σπάλαελαιόλαδοχυμό λεμονιούαλάτι πιπέριρίγανη1 σκελίδα σκόρδο2 κουτ σούπας μουστάρδα πατάτες κομμένες κυδωνάτες' Ολα μαζί τα υλικά στο ταψί .Ανακατεύουμε πολύ καλά και ψήνουμε στην γάστρα στους 220 βαθμούς για 1ώρα και 30 λεπτά.Ανοίγουμε στο τέλος την γάστρα να πάρει λίγο χρώμα ! Καλά όρεξη !!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Marina Hatzidaki-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ