Υλικά μερίδες 66 σνίτσελ χοιρινάαλεύριφρυγανιά τριμμένη5 αυγά χτυπημένα με τον αυγοδάρτη για βούτηγμα σνίτσελαλάτιπιπέριελαιόλαδο για τηγάνι ,η ΚαλαμποκέλαιολεμόνιΕκτέλεσηΠλένουμε σκουπίζουμε καλά τα σνίτσελ.Τα βουτάμε στο αυγό,μετά τα κυλάμε στο αλεύρι,μετά τα βουτάμε στο αυγό,και τέλος στην φρυγανιά .Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι ,μέτρια θερμοκρασία να μας ψηθούν μέσα .Τα γυρίζουμε με προσοχή μόλις χρυσαφίσουν από την μία πλευρά γυρνάμε και από την άλλη 'Χρόνος μαγειρέματος περίπου 15 με 20 λεπτά.Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές η με σαλάτα ,η ότι άλλο επιθυμούμε