Υλικά:
Για 6-8 άτομα½ κατσικάκι 4 κιλών (από τη μέση προς το λαιμό)1 συκωταριά ψιλοκομμένη300 γραμμάρια βούτυρο3-4 κλωνάρια δενδρολίβανο350 γραμμάρια ρύζι τύπου καρολίνα1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο½ ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο6 σκελίδες σκόρδο½ ποτήρι του νερού λευκό ξηρό κρασί½ κουταλιά του γλυκού κανέλα σε σκόνη1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανηαλάτιπιπέρι
Παραδοσιακό κατσικάκι για το Πασχαλινό τραπέζι
Απαιτούμενος χρόνος:
240 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: