Τα σνίτσελ με σάλτσα ροκφόρ είναι ιδιαίτερα και απολαυστικά. Την έχω φτιάξει τη συνταγή με σνίτσελ χοιρινού, γιατί ο μικρός μου γιος δεν τρώει τα μοσχαρίσια. Επίσης προσθέτω περισσότερα μανιτάρια γιατί μας αρέσουν, βάζω 1 κούπα νερό με το ζωμό, και 100 γρ, κρέμα γάλακτος για πιο πλούσια σάλτσα. Ήταν τέλεια. Μπορούμε να μαγειρέψουμε αυτή τη συνταγή και με σνίτσελ από κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Εδώ, σας γράφω τη συνταγή όπως ακριβώς είναι κι εσείς αν θέλετε παίρνετε πρωτοβουλίες.
Τα υλικά μας: