Jump to Navigation

Πιροσκί με γέμιση πατάτα -τυρί- ζαμπόν !!!

up
94 users have voted.
______________________________________ΥΛΙΚΑ:1κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις 600γρ χλιαρό γάλα 1μαγιά 1κουταλάκι αλάτι 1κουταλάκι ζάχαρη 1κουταλάκι ελαιόλαδο  ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ: Βραστή πατάτα, αβγά τυρί.(ελάχιστο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)και για τα πιροσκι ζαμπόν τυρί τα ίδια υλικά χωρίς πατάτα)Αρωματιστε με ότι μπαχαρικά σάς αρέσουν!ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΣε μία λεκάνη βάζουμε το χλιαρό γάλα τη μαγιά το αλάτι και την ζάχαρη,ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ενα ελαστικό ζυμάρι.Αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα και μετά πλάθουμε τα πιροσκι (χωρίζουμε την ζύμη
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τηγανοψωμα!!! Δοκιμάστε τα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
50 users have voted.
Τηγανοψωμα!!! Μία συνταγή με πολύ μεράκι!!

Από τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
133 users have voted.
  Απο τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλεύρι μισό σταρένιο κ μισό για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιάλίγο αλάτι2 κουταλιές λάδι1 ποτήρι νερό-Θα δείτε μπορεί να χρειαστείτε λίγο ακόμα νερό να μην είναι ούτε πολύ μαλακιά η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια ούτε πολύ σκληρή.ΕΚΤΕΛΕΣΗΔιαλύουμε την μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό σε μιά λεκάνη ,κ μετά ρίχνουμε το λάδι το αλεύρι το αλάτι

Ψωμάκια Μπριός βαμβάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
136 users have voted.
Τέτοια ψωμάκια Μπριός βαμβάκι δεν έχετε ξανακάνει!Τόσο μαλακά που θα τα φτιάχνετε συνεχώς !!!δόση για13 με 14 τεμάχια         ΥΛΙΚΑ880 γρ.αλευρι για τσουρέκι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ180 γρ.γαλα χλιαρό200 νερό χλιαρό1,5 φακελάκι ξηρής μαγιάς2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου70 γρ.ζαχαρη18 γρ.αλατι100 γρ.βουτυρο ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
161 users have voted.
Ξεκινάμε την νέα σχολική χρονιά με Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

Τραχανάς γλυκός σπιτικός κ ο τρόπος που τον φτιάχνουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
268 users have voted.
 Έτοιμος και φέτος ο τραχανάς μας της φίλης μας Άννας Λαμπροπουλου. Έτσι όπως τον έμαθε και τον φτιάχνει κάθε χρόνο.Υλικά Για 5κιλα γλυκό τραχανά.✔️2.5 κιλά αλεύρι λευκό από το φούρνο✔️ 2 κιλά κίτρινο αλεύρι σκληρό ✔️ 500γρ σιμιγδάλι ψιλό✔️ 10 αυγά✔️ 2 κ. σ. αλάτι✔️ 2.5 λίτρα γάλα από τον παραγωγό ✔️ 1γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut