Υλικά:
Για 4-6 άτομαΜισό κιλό μικρές πατάτες1 πορτοκάλι2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι2 κρεμμύδια1 κουταλιά της σούπας ρίγανη1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδοΜισό φλιτζάνι ελαιόλαδοΑλάτιΜαύρο πιπέρι
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Απαιτούμενος χρόνος:
20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
2