Υλικά:
Για 8-10 άτομα
Για τους πατατοκεφτέδες1 κιλό πατάτες2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε μικρά κυβάκια1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδοτα φύλλα από 1/2 ματσάκι μάραθο ή άνηθο ψιλοκομμένα=αλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι1 αυγό2/3 φλιτζάνια τσαγιού φρυγανιά τριμμένη2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Για το τηγάνισμααλεύρι και ελαιόλαδο
Συνοδεύουμε με λευκό κρασί και δροσερή σως από γιαούρτι
Απαιτούμενος χρόνος:
20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: