Κριτσίνια νόστιμα, ζυμωμένα με ελαιόλαδο αλλά και μεθυσμένα...αφού έχουν ζυμωθεί μόνον με λευκό κρασί. Η παρμεζάνα και πιο συγκεκριμένα η Μετσοβάνα, όπως λέγεται η ελληνική παρμεζάνα Μετσόβου, έρχεται να δώσει εκείνη την πινελιά που μαζί με το αλεύρι καλαμποκιού και το σουσάμι τα απογειώνει και τα κάνει ένα σνακ υγιεινό, νόστιμο και χορταστικό! Και όχι μόνον σνακ!!!
Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, σερβίρετε μια σούπα μ' αυτά τα κριτσίνια... θα της δώσουν το ...άγγιγμα του Μήδα!!! Σερβίρετέ τα σε μπουφέ δίπλα σε κάποιο πατέ μελιτζάνας ή πιπεριάς και θα κάνουν τέλεια παρέα!!