ΥλικάΠατάτες ανάλογα το ταψί και η ποσότητα για 2 στρώσειςΔιάφορα τυριά τριμμέναΔιάφορα αλλαντικά ψιλοκομμένα πχ ζαμπόν γαλοπούλα1 κεσεδάκι μικρό γιαούρτι100 γραμ τυρί κρέμα1/2 κούπα τσαγιού γάλα2 αυγάαλάτι πιπέρι Βράζουμε τις πατάτες τις καθαρίζουμε αφού κρυώσουν και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.Βάζουμε μία στρώση σε λαδωμένο πυρέξ ή ταψί και αλατοπιπερώνουμεΑπό πάνω βάζουμε μία στρώση τυριά και μία στρώση αλλαντικά.Ξανά πατάτες τυριά αλλαντικά.Χτυπάμε σε μπολ το κεσεδάκι με το γιαούρτι το τυρί κρέμα το γάλα και τα 2 αυγά και περιχύνουμε το φαγητό μας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμ