ΥΛΙΚΑ 100γρ ζαχαρη αχνη250 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις2 κροκοι αυγων1 αυγο200γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου30γρ μπεικιν παουντερ100γρ αμυγδαλα αλεσμενα1 βανιλιαμαρμελαδα με γευδη της αρεσκειας μας(εγω εβαλα και φραουλα και βερυκοκο)ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΡιχνουμε ολα τα υλικα στο καδο του μιξερ και ανακατευουμε καλα μεχρι να πετυχουμε μια ζυμη που να μην κολλαει στα χερια.Αφηνουμε την ζυμη τυλιγμενη σε μια μεβρανη στο ψυγειο για 30 λεπτα.Περνουμε ενα τσερκι διαμετρο 20 με 22 εκατοστα.Το τυλιγουμε απο κατω με αλουμινοχαρτο.Στρωνουμε την ζυμη κατω στον πατοο του κρατωντας λιγη για να κανο