ΥΛΙΚΑ500γρ αλευρι σκληρο1μαγια ξερη1κουπα μελι1κουτ γλυκ κανελα50 ml κονιακ1κουπα μαυρες μικρες σταφιδες1κουπα γαλα χλιαρο1αυγο50 γρ βουτυρο λιωμενομια πρεζα αλατιΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μπολακι αδειαζουμε το κονιακ και τις σταφιδες,τις αφηνουμε να σταθουν για 30 λεπτα.Σε ενα αλλο μπολ βαζουμε το γαλα ,την μαγια και ανακατευουμε.Βαζουμε το μελι και στην συνεχεια το αυγο χτυπημενο,την κανελα και το λιωμενο βουτυρο.Σουρωνουμε τις σταφιδες και τις αδειαζουμε και αυτες,στην συνεχεια ριχνουμε σιγα σιγα το αλευρι.ζυμωνουμε καλα το μειγμα μας μεχρι να σχηματιστει ενα καλο μαλακο ζυμαρι.Αφηνουμε