Υλικά συνταγής 1 φλ. τσαγιού βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 6 αυγά 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα 2 βανίλιες 1 φλ. τσαγιού κακάο (άγλυκο) 2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 πρέζα αλάτι Για το γλάσο 100 γραμμ. κουβερτούρα (ή σταγόνες σοκολάτας)1/2 φλυτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτοςΕκτέλεσηΚοσκινίζουμε σε ψιλή σήτα (κόσκινο) όλα τα στερεά υλικά, βανίλιες, κακάο, αλεύρι, αλάτι, μέσα στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά: βούτυρο, ζάχαρη, αυγά, γάλα. Σε χαμηλή ταχύτητα χτυπάμε τα υλικά για 2΄ έως ότου ενωθούν σε μείγμα.