Υλικά:
Για 2-4 άτομαΤέσσερα φιλέτα ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή πέρκα ή μπακαλιάρος)Ένα αυγόΜισό φλιτζάνι αλεύριΜισό φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιάΈνα κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδοΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδο για το τηγάνισμαΓια τη γαρνιτούρα με μπρόκολο1/2 μπρόκολο1/2 κουνουπιδι1 μεγάλο λεμόνι4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά του γλυκού αλάτι1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
Φτιάξτε με απλά υλικά φρέσκο ψαράκι για το μεσημεριανό σας
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά