Υλικά:
Για 4-6 άτομα½ φλιτζάνι ελαιόλαδο1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές λωρίδες½ κιλό χταπόδι, κομμένο σε μικρά κομμάτια½ κιλό καλαμαράκια, κομμένα σε κομμάτια1 φλιτζάνι λευκό ξυρό κρασίΠερίπου 2 λίτρα ζωμός κότας έτοιμο ή παρασκευάστε το δικό σας ζωμό κότας8-10 μύδια χωρίς το κέλυφος τους, καλά πλυμένα1 κιλό καραβίδες, μισές καθαρισμένες μόνο με την ουρά και μισές με το κέλυφος2-3 φιλέτα γλώσσα, κομμένα σε μπουκιές (προαιρετικά)4-5 κλωστές σαφράν1 ½ κουταλιά της σούπας πάπρικαΑλάτι½ κιλό ρύζι ΚαρολίναΦρεσκοτριμμένο πιπέρι