Για τη ζύμη20 γρ. αλάτι10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη40 γρ. νωπή μαγιά50 γρ. λιωμένο βιτάμ500 γρ. χλιαρό νερο100 γρ. σπορέλαιο1 κιλό κοσκινισμένο αλεύρι σκληρόΓια τη σάλτσα2 κ.σ ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 κονσέρβα ντοματάκια100 γρ. ελιές πράσινες σε φετούλες1 κ.σ πελτέ ντομάτας1 κ.γ ζάχαρη1 κ.σ ρίγανη ή μείγμα (ρίγανη, θρούμπι, θυμάρι, δενδρολίβανο κ.τ.λ)Αλάτι / πιπέριΓια την πίτσα1 κομμάτι σουτζούκι κομμένο σε μέτριες φέτες8 φέτες ζαμπόν βραστό200 γρ. κασέρι πικάντικο τριμμένο200 γρ. Έμμενταλ τριμμένο1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη60 γρ.