Υλικά:
Για 2-4 άτομα1 πέρκα φιλέτο (1000 γραμμάρια)1 ματσάκι σπαράγγια κομμένα σε φέτες1 πιπεριά κομμένη σε ψιλά ζουλιέν1 λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες2 κουταλιές της σούπας βούτυρο1 χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο50 γραμμάρια κάππαρη100 γραμμάρια ελιές Καλαμών2 κουταλιές της σουπας δεντρολίβανο2 κουταλιές της σούπας θυμάρι1/2 κούπα λευκό κρασίαλάτι και πιπέριΛαδόκολλα και αλουμινόχαρτο
Λαχταριστό και υγιεινό πιάτο με ψάρι μαγειρεμένο σε λαδόκολλα
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά