Υλικά----------2 Φιλέτα μπακαλιάρου1 Κρεμμύδι ξερό κόκκινο1 Πιπεριά μεγάλη πράσινη ή κόκκινη8 Ντοματίνια2 Μέτριες πατάτες κομμένες ροδέλλες3 Σκελίδες σκόρδου1 Κουτ.σούπας θυμάρι και αλατοπίπεροΧυμό από μισό λεμόνι 1 κουταλιά φρεσκοκομένο μαιντανό για το γαρνίρισμαΜισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο.Αλουμινόχαρτο και χαρτί αντικολλητικόΕκτέλεση ------------ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο για 10
Υλικά------------‘Ένα κομμάτι μπακαλιάρος παστός (φιλέτο)Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμαΥλικά για το κουρκούτι-----------------------------------------2 κούπες αλεύρι½ κουτ.
Τα υλικά της συνταγής κι η εκτέλεση στον παρακάτω σύνδεσμοhttp://ioccalice.blogspot.com/2012/03/v-behaviorurldefaultvmlo.html Φιλέτα Μπακαλιάρου με σπανάκι, στον φούρνο-----------------------------------------------------------Τα υλικά και η εκτέλεση στον παρακάτω σύνδεσμοhttp://ioccalice.blogspot.com/2021/06/blog-post_22.html
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKERΓευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker. Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης συνταγής, είναι πραγματικά εξαίσια!
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑΔοκιμάσαμε ακόμη ένα κουρκούτι για τηγανητό βακαλάο! Η συνταγή προέρχεται από την Ιρλανδία και έχει ως βασικό υλικό την "δικιά τους"μπύρα Guinness.