H πιο τέλεια συνταγή για λαδορεβανί που έχω φτιάξει!!!Υλικά700γρ ελαιόλαδο 1.400γρ νερό 1 κιλό ζάχαρη 500γρ σιμιγδάλι ψιλό 500γρ σιμιγδάλι χονδρό 3 κ.σ αλεύρι 2 βανίλιες ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι σουσάμι άψητο γαρίφαλλα ολόκληρα ή αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα τους ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζω το λαδι,ζάχαρη,νερό,χυμό και ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και βράζω για 10 λεπτά ακριβώς.Ρίχνω τα σιμιγδάλια και το αλεύρι μεμιάς και τις βανίλιες χαμηλώνω τη φωτιά και όταν το μίγμα ξεκολλάει από την ξύλινη κουτάλα μου το βάζω στο ταψί που το έχω πασπαλίσει με σουσάμ