Υλικά:
Για 2-4 άτομα750 γραμμάρια φρέσκα μύδια½ φλιτζάνι (125 ml) λευκό ξερό κρασί3 κλωναράκια φρέσκου θυμαριού1 φύλλο δάφνης1 κουταλιά της σούπας λάδι1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο420 γραμμάρια ντοματούλες ψιλοκομμένες2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές½ κουταλιά του γλυκού ζάχαρη1 κουταλιά του γλυκού κόκκινο κρασόξιδο100 γραμμάρια φέτα τρίμματα1 κουταλιά του γλυκού φυλλαράκια θυμαριού
Συνοδέψτε τα με λευκό κρασάκι
Απαιτούμενος χρόνος:
20 λεπτά