Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τις μπριζόλες1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα 4Χυμός απο 1 λεμόνι1 κουταλιά της σούπας μουστάρδαΑλάτιΠιπέριΡίγανη2 χοιρινές μπριζόλες1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδοΓια τις γύκοπατάτες1 κιλό γλυκοπατάτες σε ροδέλες2 κρεμμύδια ξερά σε πολύ λεπτές φέτες1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη3 φλιτζάνια ζωµό κότας διαλυμένο σε μισό λίτρο ζεστό νερό2 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 κ κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη1 πρέζα κανέλαΑλάτιΠιπέρι
Λαχταριστές χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με γλυκοπατάτες!
Απαιτούμενος χρόνος: