Ο Κώστας Τίλλης επι τω έργω..... Για τέσσερα μεγάλα μπιφτέκια των 150γραμμ.Υλικά--------600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο Μια πρέζα αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο,πάπρικα ,πιπέρι cayenne, και μια κουταλιά της σούπας BBQ sauce Εκτέλεση------------Ζυμώνουμε το μείγμα αρκετά ώστε να ομογενοποιηθεί ο κιμάς με τα μυρωδικά και τον σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη. Aφήνουμε το μείγμα αρκετές ώρες στο ψυγείο, ή το φτιάχνουμε από βραδίς για να δέσει και να ποτίστουν οι μυρωδιές στο κρέας.Φτιάχνουμε μπάλες κιμά , ( περίπου 150γρ η κάθε μια ) και τις πατάμε μέσα σε μεταλλικό στρογγυλό τσέρκι .