Υλικά Διάφορα θαλασσινά καλαμαράκια μύδια κι ότι άλλο θέλετε1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη1 ποτηράκι κρασί άσπροπιπέριαλάτιάνηθο ή μαιντανόελαιόλαδο Ρύζι κίτρινοΕκτέλεσηΤσιγαριζουμε το κρεμμυδι με το λάδι.Προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τα ανακατεύουμε λίγο να μαραθούν.Μετά ρίχνουμε τα θαλασσινά τα ανακατεύουμε και αυτά και τα σβήνουμε με κρασί άσπρο.Μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ρύζι κάνουμε και σ´αυτό ένα καλό ανακάτεμα και μετά προσθέτουμε λίγο νερό αλάτι πιπέρι άνηθο αν θέλουμε ή μαιντανόΜόλις πιεί το νεράκι του κι έχει βράσει το ρύζι