Υλικά:
Για 2-4 άτομα4 μπαρμπούνια, περίπου 180-200 γραμμάρια το καθένα καθαρισμένα1 ματσάκι θυμάρι1/2 φλιτζάνι (120 ml) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 χυμό λεμονιού (περίπου 8 κουταλάκια του γλυκού)Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι2 μέτριες πράσινες πιπεριές, κομμένα, σπόρους και κομμένο σε λεπτές φέτες1 ματσάκι φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, άνηθο, κόλιανδρο)
Λαχταριστό μπαρμπούνι στο φούρνο ψητό στη λαδόκολλα με φρέσκα μυρωδικά και πιπεριές
Απαιτούμενος χρόνος:
20 λεπτά