Υλικά3 ώριμες μπανάνες80 γρ λιωμένο Βιτάμ1.1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι γ.ο.χ.1 κ.γλ. Bakin1 κ. Γλ. Σόδα1/4 κ.γλ αλάτι3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη1/2 φλ. τσαγιού τρούφαΓλάσο1 κουβερτούρα μαύρη1 κ.σ. Βιτάμ γεμάτη1/2 φλ. του καφέ νερό Όλα μαζί σε μπαιν μαριΕκτέλεσηΧτυπάω ζάχαρη και Βιτάμ και αλάτι μετά ρίχνω τις πολτοποιημένες μπανάνες και στο τέλος το κοσκινισμένο αλεύρι με το bakin και τη σόδα Βάζω λαδόκολλα σε στενόμακρη φόρμα και ψήνω στους 180 αντιστάσεις...Όταν το βγάλω από το φούρνο φτιάχνω το γλάσο και το περιχύνω.Συνταγή Eya Horiati Φωτογραφίες Nίκη Μαν --Οι Κουζινίστας