ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!Υλικά 1,5 κιλό κρέας μοσχαρίσιο νουά η σπάλα, περασμένο στο δίχτυ ή δεμένο με σπάγκο1 ποτήρι του νερού κανονικό ελαιόλαδο1 ποτήρι του νερού κανονικό λευκό καλό κρασίτον χυμό από 1 πορτοκάλι2 με 3 κουταλιές σούπας μέλι3 ποτήρια του νερού απ το ιδιο ποτήρι νερό1 σκελίδα σκόρδο3 δαφνόφυλλα5 κόκκους μπαχάρι1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρΑλάτι πιπέρι ρίγανη για το άλειμμα του κρέατος.!Εκτέλεση.Σε κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο με το σκόρδο ,αφού έχετε ρίξει το αλατοπίπερο στο κρέας το θωρακίζεται από όλες τις μεριές καλά , να κάνει ωραίο χρώμα και κρούστα