Ενα κυριακάτικο πιάτο, από τα πολυαγαπημένα φαγητά της ελληνικής και πολίτικης κουζίνας.Yλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε κύβους περίπου 2 εκ. 2 σκελίδες σκόρδο , λιωμένο 1/2 κιλό ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες, χοντροτριμμένες (η φλούδα τους θα μείνει πάνω στον τρίφτη) 1 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας 1 δαφνόφυλλο 1 κουτ. σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) ή 1 κουτ.