Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες γλύκισμα !!!!....Τσιγαρίζω τις μελιτζάνες ελαφρός και τα αφήνω να στραγγίξουν απόχ το λάδι. Βράζω το κρέας με λαδάκι και μόλις πάρει χρώμα προσθέτω το κρεμμύδι σκόρδο και μαϊντανό. Αφήνω για 1-2 λεπτά ώστε να μαλακώσει το κρεμμύδι και προσθέτω σάλτσα ντομάτας αλάτι μαύρο πιπέρι και ελάχιστο νεράκι αφήνω να σιγοβράσει εντελώς και στη συνέχεια προσθέτω τις μελιτζάνες και αφήνω ξανά για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αννα ΚασσανδρειαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ