ΜΙΛΦΕΪΓ ΑΤΟΜΙΚΑΑπίστευτα νόστιμα, απίστευτα εύκολα!Οι καλεσμένοι μου τα τσάκισαν!!!!1 φακελάκι κρέμα για μιλφέϊγ600 ml κρύο γάλα1 κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (200 ml)2 κ.σ ζάχαρη άχνη + λίγη στο σερβίρισμα¾ από ένα πακέτο σφολιατίνια (θρυματισμένα με τα δάχτυλά μας)8 μικρά μπολάκια (μιας χρήσεως για ευκολία)Με μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη σε σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο.Στη συνέχεια χτυπάμε επί 5 λεπτά το γάλα με το φακελάκι για μιλφέϊγ, να πήξει.Ανακατεύουμε μέσα τη μισή σαντιγί.Στη βάση κάθε μπολ βάζουμε λίγα θρυματισμένα σφολιατίνια , λίγη κρέμα, λίγα σφολιατίνια