Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια τη ζύμη της βάση5 κουταλιές της σούπας βούτυρο παγωμένο κομμένο σε κύβους1 1/4 φλιτζάνιου αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/3 φλιτζάνιου κρύο νερόΓια τη γέμιση18 λεπτά σπαράγγια4 αυγά χτυπημένα1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 15 % λιπαρά6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένεςΑλάτι και μαύρο πιπέρι
Λαχταριστή και ανοιξιάτική τάρτα με γέμιση από αυγό, σπαράγγια και τραγανό μπέικον
Απαιτούμενος χρόνος:
50 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: