Το καλοκαίρι οι μελιτζάνεις και τα κολοκυθάκια έχουν την τιμητική τους. Από την άλλη απλά λατρεύω τις πίτες. Ο,τιδήποτε πίτες. Αλμυρές, γλυκές, ζύμη δώσε μου και την ψυχή μου πάρε! Αυτή η συνταγή έγινε με αγοραστό φύλλο, αλλά φιλοδοξώ να την επιχειρήσω κάποια στιγμή και με χειροποίητο (τώρα που φτιάχνω τη ζύμη κουρού με κλειστά μάτια που λένε, ώρα να ανέβω κατηγορία στα ζυμωτά!). Η πιτούλα αυτή τρώγεται ωραιότατα και σε θερμοκρασία δωματίου, επομένως είναι πολύ ταιριαστή για το καλοκαίρι. Καλή σας επιτυχία!
Υλικά: