Υλικά Για την ζύμη 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 320 ml νερό 1/2 φλιτζάνι του Ελληνικού καφέ ελαιόλαδο 1 μικρό σφηνάκι τσικουδιά 1 κουτ. γλυκού αλάτι Για την γέμιση: 4 ματσάκια μεγάλα μάραθο ψιλοκομμένο 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι ελάχιστο ελαιόλαδο λίγο αλάτι Διαδικασία Φτιάχνουμε πρώτα τη ζύμη. Σε μία λεκάνη τοποθετούμε όλα τα υγρά με το αλάτι και ανακατεύουμε λίγο. Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και πλάθουμε καλά μέχρι να γίνει ένα αφράτο ζυμάρι. Το αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί.