Κων/νος Τίλλης Υλικά--------½ κιλό μακαρόνια πέννες2 κουταλιές καλό βούτυρο2 κολοκυθάκια300 γρ. Μανιτάρια1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο250 γρ. τυρί φέτα15 ελιές μαύρες ( μπορούμε να κάνουμε κι ανάμιξη μαύρες-πράσινες)Αλάτι και πιπέρι άσπροΕκτέλεση-------------Βράζουμε τα μακαρόνια και τα βουτυρώνουμε.Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά σε πολύ μικρά κυβάκια.Σ’ένα τηγάνι βαθύ τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια για δυό-τρία λεπτά κι ακολούθως βάζουμε μέσα και τα μανιτάρια.