Μαγειρίτσα που δεν την αλλάζω με καμία!!!ΥΛΙΚΑ1 συκωταριάαλάτιλεμόνι1\2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο καλό ή φυτίνη1\2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμέναΆνηθο ψιλοκομμένοπιπέρι1 γεμάτη κουταλιά σούπας αλεύρι8 φλυτζάνια τσαγιού νερό ,η ζωμό κρέατος [δεν είναι πολύ πολύ πήζει]4-5 γεμάτες κουταλιές σούπας ρύζι [Καρολίνα]Αβγολέμονο2 αβγά2 λεμόνια μαϊντανό για το σερβίρισμαΕΚΤΈΛΕΣΗΠλένετε την συκωταριά και την ρίχνετε σε νερό που βράζει .Αφήνετε να βράσει 5-7 λεπτά,την στραγγίζετε και την βουτάτε σε κρύο νερό.Την κόβετε σε πολύ μικρά κομματάκια Ζεσταίνετε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρεται τα