Υλικά Δημιουργίας Για τη βάση3 αυγά1φλτζ ζάχαρη1φλτζ αλεύρι50γρ λευκή κουβερτούρα1/2φλτζ αμύγδαλο αλεσμένοΓια την κρέμα350γρ λευκή κουβερτούρα2 κούπες κρέμα γάλακτος250γρ τυρί τύπου φιλαδέλφεια1/2φλτζ ζάχαρη άχνη Καλλιτεχνική ΔιαδικασίαΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι, την κουβερτούρα λιωμένη και το αμύγδαλο. Σε μια στρογγυλή φόρμα στρώνουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους180ο Κελσίου για 20-30 λεπτά.Για τη γέμιση χτυπάμε το τυρί με την άχνη μέχρι να αφρατέψει.