Jump to Navigation

Λευκή τούρτα σοκολάτας

up
291 users have voted.

Υλικά Δημιουργίας Για τη βάση3 αυγά1φλτζ ζάχαρη1φλτζ αλεύρι50γρ λευκή κουβερτούρα1/2φλτζ αμύγδαλο αλεσμένοΓια την κρέμα350γρ λευκή κουβερτούρα2 κούπες κρέμα γάλακτος250γρ τυρί τύπου φιλαδέλφεια1/2φλτζ ζάχαρη άχνη Καλλιτεχνική ΔιαδικασίαΧτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι, την κουβερτούρα λιωμένη και το αμύγδαλο. Σε μια στρογγυλή φόρμα στρώνουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους180ο Κελσίου για 20-30 λεπτά.Για τη γέμιση χτυπάμε το τυρί με την άχνη μέχρι να αφρατέψει.

Διάβασε τη συνταγή στο glikessyntages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Αφράτοι κουραμπιέδες χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
9 users have voted.
Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω νέες γεύσεις και νέες ιδέες στα φαγητά και τα γλυκά μου. Επίσης μου αρέσει πολύ να "πειράζω" τα παραδοσιακά φαγητά αλλά και τα γλυκά προκειμένου να αποκτήσουν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τα παραδοσιακά μαγειρέματα.Φέτος, λοιπόν, άργησα να φτιάξω κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Muffins με κολοκύθα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
8 users have voted.
Η εποχή της κολοκύθας συνεχίζεται κι αυτά τα muffins είναι, θα έλεγα, η επιτομή της φθινοπωρινής νοστιμιάς για μικρούς και μεγάλους. Για τους μικρούς είναι ιδανικά για το διάλειμμα στο σχολείο και, η αλήθεια είναι ότι τα λατρεύουν.

Εύκολο σταφιδόψωμο με βρώμη, γιαούρτι και κολοκύθα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
26 users have voted.
Τι σου έχω σήμερα; Ένα πανεύκολο σταφιδόψωμο με βρώμη, γιαούρτι και κολοκύθα.

Γαλατόπιτα light με τυρί cottage και βούτυρο 4 καρπών

(tantekiki.blogspot.gr)
up
183 users have voted.
Όπως γνωρίζεις (ειδικά αν ακολουθείς αυτό το μπλογκ), κατάγομαι από την Καβάλα όπου ήταν διάσημη η μπουγάτσα του Ανδρεάδη. Ανάμεσα στις αναμνήσεις μου, κυριαρχεί η "βόλτα" για ψώνια το Σάββατο πρωί στο κέντρο της πόλης και η ουρά που σχηματιζόταν μπροστά στο μαγαζί του για να απολαύσουν τη μπουγάτσα του, άλλοτε αλμυρή με τυρί, κιμά ή σπανάκι κι άλλοτε η κλασσική γλυκιά με κανέλα και ζάχαρη.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut