ΥΛΙΚΑ1 στηθος κοτοπουλο σε κομματακια1ποτηρι του κρασιου λευκο κρασι1 ποτηρι του κρασιου ζωμο κοτοπουλο1μεγαλο κρεμμυδι κομμενο σε λωριδες1σκελιδα σκορδοελαιολαδο αλατι φρεσκο πιπερι1ποτηρικρεμα γαλακτος1κουτ σουπ κορν φλαουρ διαλυμενο σε ελαχιστο νεροΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ(ΒΓΑΖΕΙ 6 ΚΡΕΠΕΣ)1 κουπα αλευρι για ολες τις χρησεις1/2κουπα εβαπορε2αυγααλατιλιγο ελαιολαδοελαχιστο νερο αν μας βγει το μειγμα πολυ πηχτοΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 1ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΡΕΓΓΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μεγαλο τηγανι ριχνουμε λιγο ελαιολαδο και σοταρουμε το κρεας