Η συνταγή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα να τη δοκιμάσετε και φυσικά θα πάρετε τα εύσημα από όλους στην οικογένεια!!!ΥλικάΚρεμμύδια μεγάλα τουλάχιστον 15Ρύζι κίτρινο1 Κιλό πάνσετα χοιρινήΑλάτι, πιπέρι και λάδι.Χαράζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε τόσο όσο να ανοίξουν τα φύλλα τους για να μπορέσουμε να τα πάρουμε. Σε ένα τηγάνι ψιλοκόβουμε την πάνσετα και τις καρδούλες από τα κρεμμύδια μας τα βρασμένα που έχουν μείνει με λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και το ρύζι.