το φρικασσέ της Donna Marinaθα χρειαστούμε :μιά συκωταριά αρνίσιαφρέσκα κρεμμυδάκιαάνιθομαρούλιαελαιόλαδοχυμό λεμόνιαλατοπίπεροσε φαρδιά κατσαρόλα βράζουμε μπόλικο νερό και ρίχνουμε μέσα την συκωταριά γιά λίγα λεπτά, ώστε να ζεματιστεί.την σουρώνουμε και την αφίνουμε γιά λίγο στο σουρωτήρι να κρυώσει, γιά να μπορούμε να την πιάσουμε.κατόπιν, την κόβουμε, όχι ψιλή - ψιλή όπως στη μαγειρίτσα, αλλά σε κομμάτια περίπου όσο ένα δάχτυλο.βάζουμε σε βαθύ, αντικολλητικό σκεύος λάδι ή αν θέλουμε μισό - μισό λάδι και φυτίνη και τσιγαρίζουμε την συκωταριά.προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια χοντροκομμένα, τ