ΚΟΥΡΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΑΨΙΟΥΑγαπημένη πιτούλα για όλη την οικογένεια! Φύλλο τραγανό και παράλληλα τριφτό για όσους δεν συμπαθούν την κλασική σφολιάτα ή τα λεπτά φύλλα. Η συνταγή βασίζεται στην αντίστοιχη για τυροπιτάκια κουρού που είχα αναρτήσει πριν πολλά χρόνια και βρίσκεται ΕΔΩ με μια μικρή αλλαγή σε ό,τι αφορά το είδος του αλευριού.Πανεύκολη η διαδικασία ακόμα και για τους αρχάριους μάγειρες. Υλικά:Για το φύλλο1 φλιτζ. τσαγιού ηλιέλαιο1 φλιτζ. τσαγιού γάλα400γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κοφτό κουτ.γλ. αλάτι1/3 κουτ.γλ.