Μεθυσμένο κοτοπουλάκι μαγειρεύουμε σήμερα! Απίστευτα αρωματικό από το ούζο και το εστραγκόν.Όση ώρα το μαγείρευα, σας είναι αδύνατον να φανταστείτε τις μυρωδιές που είχαν πλημμυρίσει την κουζίνα μου. Ούτε κι εγώ δεν πίστευα ότι με ένα μόνο σφηνάκι ούζο το φαγητό θα αποκτούσε τέτοιο άρωμα και γεύση. Το φαγάκι τυλίχτηκε σε μια νόστιμη σάλτσα μουστάρδας και έγινε υπέροχο! Το συνοδεύσαμε με ένα αρωματικό ρύζι μπασμάτι, που του ταίριαξε πολύ! Πάμε να το φτιάξουμε! Χρειαζόμαστε:800-900 γρ. κοτόπουλο φιλέτο ή στήθος, κομμένο σε κυβάκια 200-250 γρ.