Αυτή είναι μια εύκολη εκδοχή του κοτόπουλου με κάρυ, που διατηρεί την ουσία των εξωτικών αρωμάτων και γεύσεων, αλλά είναι αρκετά προσιτή για όσους δεν είναι συνηθισμένοι στην εξωτική κουζίνα της Ασίας. Ιδανικά η συνταγή χρειάζεται γάλα καρύδας γιατί προσθέτει πολύ ωραίο άρωμα, αλλά την έχω φτιάξει και με απλό γαλατάκι αγελάδος κι έγινε μια χαρά! Επειδή αγαπώ το κάρυ βάζω μια κουταλιά της σούπας, αλλά μπορείτε να το μειώσετε ή να το αυξήσετε ανάλογα το γούστο σας.