Δοκιμάστε να τους φτιάξετε είναι πολύ νόστιμο και ξεχωριστό φαγητό !!!Υλικά20 ανθούς 1φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα2 κρεμμυδάκια φρέσκα1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό 1 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένο1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο6 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδοαλάτι-πιπέριΕκτέλεση στην κατσαρόλαΑφαιρούμε τον μίσχο μέσα από τους ανθούς προσεκτικά.Καθαρίζουμε κι από αγκαθάκια κόβουμε το κοτσανάκι και τους ξεβγάζομαι με μπόλικο νερό.Βάζουμε το μισό λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε τα δύο ειδών κρεμμύδια.Προσθέτουμε και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά ανακατεύουμε και σοτάρουμε περίπου 4 λεπτά.