Jump to Navigation

Κιμαδόπιτα με σπιτικό φύλλο !!!

up
31 users have voted.
 .Κιμαδόπιτα!!!! Για το φύλλο3 φλ περίπου  αλέυρι1 κ.γ αλάτι1 κ.γ ζάχαρη1/2 φλ ηλιελαιο1 φλ γαλα χλιαρό1 φακελάκι μαγιά1 ασπράδι αυγού και ο κρόκος για το άλειμμα!Για την γέμιση500 γρ κιμά μοσχαρισιο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 κρασοπότηρο κρασί2 ντομάτες ψιλοκομμένεςΛάδι αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκειά3 κ.σ κεφαλοτύρι τριμμένοΣουσάμιΒάζω σε ένα μπολ την  μαγιά με το γάλα και την ζάχαρη ανακατέυω να διαλυθεί καλά σκεπάζω και αφήνω 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί. Μετά προσθέτω το λάδι το αλάτι το ασπράδι  ανακατεύω καλά και προσθέτω το αλεύρι σιγά σιγά ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κιμαδόπιτα πεντανόστιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
99 users have voted.
 Πολύ ωραία γευστική εύκολη πίτα με κιμά !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε 1 κιλό κιμά να τσιγαριστεί με κρεμμύδι ψιλοκομμένο .Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι κόκκινη γλυκιά πάπρικα και μισή κουταλιά πελτέ .Προσθέτουμε κ λίγο νεράκι και το αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να πιεί όλο το ζουμί του.Αν θέλετε του πάει πολύ να προσθέσουμε κ λίγο ψιλοκομμένο μπέικον από την αρχή.Λαδώνουμε το ταψί μεγέθους να χωράει το φύ

Πολύ εύκολη τυρόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
221 users have voted.
Εύκολη τυρόπιτα..!!!Υλικά1 πακέτο φύλλο βηρυτού500 γραμμάρια τυρί φέτα αν θέλετε το μπερδεύεται και με κάτι άλλο.120 γραμμάρια βούτυρο1 κούπα γάλα φρέσκο2 αυγάΕκτέλεσηΛιώστε το βούτυρο σε μπεν μαρίΑλείφετε τον πάτο ταψιου και τοποθετείτε κάτω τα τρία πρώτα φύλλα βουτυρωμένα..Ρίχνετε εναλλάξ τυρί και φύλλο.. βουτυρώνετε κάθε φορά το φύλλο..

Μακαρονόπιτα που γίνεται πανεύκολα και είναι πεντανόστιμη !!!-ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
184 users have voted.
. Κατά καιρούς μου ζητάτε συνταγές για πίτες χωρίς αυγά! Μακαρονόπιτα που γίνεται πανεύκολα και είναι πεντανόστιμη !!!Εύκολη πίτα  που θα τους ξετρελάνει όλους και είναι και χωρίς αυγά!

Nόστιμη πίτα η με κρέας η με κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
325 users have voted.
         Εγώ  την έκανα με τα περισσεύματα... Μπορείτε επίσης να βράσετε κοτόπουλο και ότι άλλο κρέας θέλετε και να το βάλετε στην πίτα, εγώ μπαχαρικά δεν έβαλα κάτι άλλο εκτός από τον κύβο γιατί και το χοιρινό και το κοτόπουλο είχαν μπαχαρικά.

Λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα με κόκκινη σάλτσα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
354 users have voted.
Λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα με κόκκινη σάλτσα!!!Ελάτε να φτιάξουμε την αγαπημένη μου ζαμπονοτυρόπιτα!!! Εύκολη απλή και πολύ νόστιμη!!ΥΛΙΚΑ-2 φύλλα σφολιάτας-12 φέτες ζαμπόν-22 φέτες τυρί του τοστ goudaΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ-3κτσ. ελαιόλαδο -2κτσ. βασιλικό ψιλοκομμένο-1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη-1κτγ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut